Over Fenne

Fenne de Graaf, geboren in 1962, met altijd al een voorliefde voor kleuren en mensen. Na de middelbare school ging ze een opleiding schoonheidsspecialiste volgen in Breda.

Daarna werkzaam te zijn geweest in een parfumerie met vaste dagen in de schoonheidssalon en hier heeft ze een hoop kennis opgedaan van cosmetica-merken en cursussen gevolgd in huidverzorging en make-up. Zij kreeg samen met haar man de kans om in het buitenland te wonen en te werken. Hier heeft ze veel in het toneelleven meegelopen en is hoofd grime bij verschillende internationale theatergroepen geweest.

De liefde voor de andere tak van de make-up, het grimeren is hier geboren om vervolgens nooit meer weg te gaan. Hieronder wat voorbeelden van de theaterstukken die ze gegrimeerd heeft:

Na 10 jaar terug in nederland is ze onmiddellijk een opleiding make-upartiste gaan volgen bij Hilde Schuemie in Leiden. Na een jaar van lessen, hele leuke stages en een examen heeft ze dat glansrijk afgesloten. En nu is ze klaar om haar eigen pad te volgen.